Home | Boekestijn Transport Service

Transport Bulgarije

Transport van en naar Bulgarije is een van de diensten waarvoor u bij Boekestijn Transport Service terecht kunt. Bulgarije is net zoals veel landen in Oost-Europa een sterk groeiend land. Het land is in opkomst als markt, voor zowel import als export, en dat betekent dat het vervoer naar Bulgarije toeneemt.
Boekestijn heeft sinds de overname van R&W Fashion Transport een ruime ervaring met transport naar Bulgarije en wij helpen U graag met het tiptop in orde maken van alle formaliteiten en documenten voor deze bestemming.
Vooral door de eigen douane service met jarenlange ervaring naar het land Bulgarije, heeft u geen omkijken meer naar uw producten wanneer u het transport bij ons in handen legt.

Transport BulgarijeBoekestijn rijdt verschillende keren per week naar Sofia en vervoert ook regelmatig vracht naar andere steden in Bulgarije, zoals Plovdiv, Varna en Burgas. Wij vervoeren zowel hangend als liggend vervoer en hebben ook onze eigen lokale partners voor eventuele cross-docking aldaar.
Heeft u een opdracht voor transport naar Bulgarije, bereken dan zelf uw kosten met de transportcalculator hiernaast. Heeft u bijzondere wensen, zoals een spoed opdracht, geconditioneerd vervoer van of naar Bulgarije of regelmatig terugkerende vrachten, neem dan contact met ons op.
 

Transport calculator