Home | Boekestijn Transport Service

Transport Polen

Sinds Polen in 2004 tot de Europese Unie is toegetreden, vindt er steeds meer transport van en naar Polen plaats. Boekestijn bezit dan ook een eigen transportbedrijf in Polen. Onze Poolse vestiging bevindt zich in Komorniki, in de schaduw van Poznan. Samen met deze vestiging verzorgen wij zowel transport uit Polen, dus transport van Polen naar Nederland, als vervoer in omgekeerde richting.

Echter is het niet alleen transport wat wij in Polen verrichten. Vanuit de Poolse vestiging worden er chauffeurs aangetrokken die hier dan eerst een opleiding krijgen om tot de kwaliteiten van een Boekestijn chauffeur te kunnen beschikken. Ook krijgen ze hier verschillende trainingen in het omgaan met de meest moderne techniek, zuinig rijden en voor sommige klanten zelfs een aparte training, denk aan high value transport. Wanneer de chauffeurs voor al deze trainingen slagen treden ze officieel in dienst voor Boekestijn Transport.

Sinds de oprichting van onze vestiging in Polen, rijden we af en aan hiernaartoe, en omdat dit voor het gros van onze chauffeurs het moederland is, kennen we hier volledig de weg. Of het nu gaat om koeltransport naar Polen of groupage richting Polen, bij ons bent U daarvoor aan het juiste adres.
Boekestijn rijdt verschillende keren per week naar Poznan en vervoert ook regelmatig vracht naar andere steden in Polen, zoals Krakau, Lodz, Warschau en Gdansk. Voor het groupage vervoer rijden we bijna dagelijks naar Polen. Niet alleen voor transport tussen Polen en Nederland kunt U ons bereiken maar ook voor transport van Polen richting Tsjechië of Frankrijk staan wij altijd paraat.

Ook voor transport naar Polen kunt U hierlangs de transportcalculator gebruiken. Hebt u bijzondere wensen, zoals een spoedopdracht, geconditioneerd vervoer van of naar Polen of regelmatig terugkerend transport naar Polen, neem dan contact met ons op.
 

Transport calculator