Home | Boekestijn Transport Service

Administratie en ISO

Waarborg van kwaliteit

Een onderschat en vaak niet genoemd onderdeel in een bedrijf. Ons team van de boekhouding is in staat u ad-hoc de juiste informatie te verschaffen, of dit nu gaat om een factuur van een dag oud of een vrachtbrief van lang geleden. Zij weten precies wie wat gedaan heeft, wanneer en waar. Geen verhaal van archieven op zolder. Kortom ook hier geldt: Service is ons motto. Prioriteiten moet je weten te stellen.

Bij deze afdeling zijn we bewust dat wij bij u voor de minst mogelijke administratieve last moeten zorgen, elke vorm van aansluiting met Uw systemen is bespreekbaar, electronische koppeling, uw credit factuur i.p.v. de factuur debet van ons, wij proberen elk systeem maximaal aan te laten sluiten bij de klant.
Ook zijn wij sinds 2004 ISO gecertificeerd, dit geldt voor de gehele organisatie.

Norm: ISO 9001:2000

Internationaal (on)geconditioneerd goederentransport over de weg. Werkplaats voor materiaal in eigen beheer en voor derden. Op-en/of overslag.
Ook kan iedereen terecht met een klacht of compliment en op- of aanmerkingen, een motto van ons is dat wij van onze tekortkomingen kunnen leren.
Heeft U iets vertel het ons, mailen of schrijven kan ook.

Heeft u hier vragen over? Wij laten graag zien hoe wij voldoen aan de standaards voor het vervoer van gevaarlijke stoffen of transport onder HACCP of GDP richtlijnen.

Transport calculator