Home | Boekestijn Transport Service

Transport Slowakije

Het transport naar Slowakije is net zoals transport naar Tsjechie van oudsher uit een van de specialiteiten van Boekestijn Transport.Door onze ervaaring op het gebied van transport richting Slowakije blijven wij een vaak voorbijkomende verschijning op de Slowaakse snelwegen. Doordat wij met eigen materiaal op de weg zijn is het ook mogelijk transporten te boeken van Slowakije naar Polen of transport van Slowakije naar Frankrijk. Onze auto's gaan waarnaar u ze stuurt!

Transport SlowakijeDoor de centrale ligging van Slowakije komen er veel vrachtwagens in Slowakije, soms alleen om door heen te rijden. In Slowakije heb je tegenwoordig meer dan 2400 km aan tolwegen beschikbaar. In januari 2010 is een elektronisch systeem ingevoerd dat het mogelijk maakt voor vrachtwagens, wanneer ze over een tolbox beschikken, door te rijden bij de tolpoortjes.

Heeft u een opdracht voor transport naar Slowakije, bereken dan zelf uw kosten met de transportcalculator. Heeft u bijzondere wensen, zoals een spoed opdracht, geconditioneerd vervoer van of naar Slowakije of gevaarlijke stoffen vervoer, neem dan contact met ons op

Transport calculator